TRT Kent Radyo İzmir Siber Güvenlik ve KVKK Eğitimleri

2 Aralık 2017 de TRT Kent Radyo İzmir Yeni Nesil Kuşağı Eğitim Alternatifleri yayınında Funda Tunaboylu ve Ayça Sarıcı'nın konuğu Erasistem Kurucusu Çağrı Polat oldu. Yayında, Siber Güvenlik ve KVKK eğitimleri hakkında konuşuldu.

Nazik davetleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Siber Güvenlik ve KVKK Eğitimleri, TRT Kent Radyo İzmir Siber Güvenlik ve KVKK Eğitimleri, Çağrı Polat, İzmir Siber Güvenlik eğitimleri, izmir kvkk eğitimleri, kvkk


Era Sistem'den Haberler

Verbis Kapsamında Alınması Muhtemel Kişisel Veri Güvenlik Tedbirleri Eğitimi

Verbis Kapsamında Alınması Muhtemel Kişisel Veri Güvenlik Tedbirleri Eğitimi
IEEE Ege Üniversitesi Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen Cyberege'18 eğitimlerinde 13 mayıs 2018 de davetli olarak "Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi" kısmında… >>

 
Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi

Kişisel Verilerin Korunması Eğitimi
IEEE Ege Üniversitesi Öğrenci Kolu olarak ilki 2016 yılında gerçekleşen İzmir’in ilk siber güvenlik konferansıdır. 2016 yılında +250 katılımla üniversitesinde… >>

 
ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Başdenetçi Eğitimi

ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Başdenetçi Eğitimi
Eğitmeni Era Sistam Kurucusu Çağrı Polat'ın olduğu ISO 27001:2013 Başdenetçi Eğitimi IFC Belgelendirme tarafından İzmir 21-22-27-28-29 nisanda Folkart ta düzenlenecektir.… >>

 
Dijital Dönüşüm Eğitimi Sertifika Programi 3

Dijital Dönüşüm Eğitimi Sertifika Programi 3
Dokuz Eylül Üniversitesi BİMER ve Era Sistem Bilişim ve Danışmanlık Hizmetleri tarafından ortak düzenlenen 42 saatlik 3. Dijital Dönüşüm Eğitimi… >>

 

Bütün Haberler